www.mediawavefestival.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu

 

 

 

 

etnik Archív
2024. March FrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSu Actual program:
2024-03-03
01020304050607080910111213141516171819202122232425262728293031

WRITE US

Name:
E-mail:
Question:

Newsletter

Name:
E-mail address:
I subscribe for the following newsletters:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Modifying data unsubscription or resending activation:
RANDOM PICTURES

MEDIAWAVE ARCHÍVUM (1991-2022) :: MEDIAWAVE HOMESTAGE 2 - Online Separation

 

Ha már decemberben harmadszorra sem sikerült élőben megvalósítan, de azért ne maradjatok Mediawave érzés és hangulat nélkül és ne vesszen el a hit és valahogy összekössük a telet a tavasszal, Luca napját március idusával, míg a klasszikus április-május fordulóján, negyedszerre is, csakazért is nekifutunk. Addig nézegessétek a hetente kétszer (kedden és pénteken) jelentkező Otthonka programunkat.

 

És ne csak nézegessétek, hanem küldjetek írásos vagy videó üzeneteket, Mediawave emlékeket nekünk és többieknek, a régi barátoknak, ismerősöknek. És ötleteljetek, hogyan, milyen formában vigyük véghez harmincadik nyárelőünnepünket. Az utóbbi években különböző ösztönös szertartások határozták meg életünket. Tán ez egy jó vonal, de az is majdnem biztos, hogy a pandémia miatt nem kellene ugyanoda visszazökkennünk, ahol ránk esett, tán nem ártana sok mindet végig gondolni és valamiféle újrakezdés félében gondolkodni. De hogyan is legyen az? Itt van ez az elkövetkező három hónap, ez alatt megoszthatnánk egymással gondolatainkat, hátha jó és közös dolog sül ki belőle. Vannak közös gyökereink és élményeink, van mire alapozni.

 

Rajta!

 

Az általunk kigondolt programokat alant, az egyes napokra kattintva érhetitek el, amelyet a FB-n fogunk terjeszteni. Továbbá alább olvashatók vagy megtekinthetők Dekamaron oldalunkra érkezett írások és videók. Ezt a mozgalmat a karanténhelyzet beálltával indítottuk el, de úgy érezzük ismét aktuális és az év vége bezárt időszaka is alkalmat ád rá. E fórumra örömest fogadnánk a Te véleményeidet, történeteidet, amelyet szívesen megosztanál a jelennel vagy a Mediawave 30 évével kapcsolatban.

 

 

OTTHONKA TV ÚJSÁG

 

ADÁS 1 - NYITÓADÁS

2020. december 12.

Best of Mediawave filmek  * Jó ebédhez szól a Medaiwave (Taraf de Akácfa, Miquéu Montanaro) * 2020 Trubadúrjai Kajárpécen * Kiscsőszi gasztró

 

  

EMLÉKGYŰJTÉS

A "DEKAMERON MÓDSZER"

Meséld el aTe is történeted! És olvasd/nézd a másokét!

a címre kattintva érheted el

 

Már a 29. Együttlét végén elkezdtük az emlékek gyűjtését visszajáró művészektől, közösségünk tagjaitól, munkatársainktól.

A veszélyhelyzet kihirdetésének másnapján reggel Boka Gábortól jött az ötlet, a Dekameron módszer. Ha érdekel, kattints a címre. Ha neked is van történeted írd meg, vagy jelezd, hogy szívesen videóra mondanád, de Te is felveheted mobillal - hartyandi@gmail.com

  

MI MARAD ÉS MI HALASZTÓDIK?

az ezzel kapcsolatos információkat a címre kattintva érheted el

 

Ha a járványhelyzet lehetővé teszik, akkor partnereinkkel és helyszíngazdáinkkal egyetértésben a következő időszakokban szeretnénk pótolni az elmaradtakat:

2021. április 29-május 1. -

Kiscsősz (valamint Iszkáz és Karakószörcsök)

2021. május 7-8. - Mindszentkálla

(olvasd tovább a címre kattintva)

  

MEDIAWAVE FOTÓTÖRTÉNET

Nagy Péter válogatása és munkája

a címre kattintva nézegetheted

 

30 év Mediawave Fesztiváljainak és Együtléteinek hangulatai, öt évenkénti bontású fotósorozatokban.
  
   

 

Ossza meg ismerőseivel:
Please send us your comment:
Name: Text:
E-mail:
Please, write here the characters you can see in the picture:

SEARCH


      
2023-06-25 015:05

Greek filmmakers at the Passport Controll Summer Workshop

Two Greek filmmakers will come to this year's Passport Controll - Summer Art Workshops and Community Gathering, to lead film workshop for students. Film director Karina Logothetis and sound designer Vasilis Zlatanos won the award for the Most Original Short Film at the 33rd edition of the Mediawave Film Festival this year, with their short fiction Pebble.

MEMBERSHIPS
FŐ TÁMOGATÓ

A MŰKÖDÉS TÁMOGATÓJA

 

MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG

HUNGARIAN FESTIVAL ASSOCIATION
 

 

PARTNER OLDALAK

 

 

 

SZABADOS MUSIC

DIRECTORY

 


Card payment service provider
Cards accepted